iHome: Το νέο «στολίδι» της A.Athanasiou Group

iHome: Το νέο «στολίδι» της A.Athanasiou Group

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το iHome.

Το έργο αυτό αποτελεί το πιο πρόσφατο και πιθανότατα το πλέον αξιοθαύμαστο οικιστικό πολυεπίπεδο οικοδόμημα της Λεμεσού και αποτελείται από δύο πύργους που βρίσκονται μέχρι και 82 μέτρα πάνω από τη θαλασσα.

Η Athanasiou Group ξεκίνησε την προετοιμασία για την κατασκευή του έργου το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2017.  Ο προορισμός του είναι να προσθέσει μια νέα καταπληκτική και καινοτόμα διάσταση στην ήδη εκπληκτικά διαμορφωμένη νότια μεσογειακή ακτή της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, το iHome βρίσκεται τοποθετημένο σε μια ιδιαίτερα περιζήτητη τοποθεσία της τουριστικής περιοχής Λεμεσού μόλις 100 μέτρα από την θάλασσα και εφάπτεται με δημόσιο χώρο πρασίνου 3000 τ.μ.  ο οποίο εγγυάται σε όλα τα διαμερίσματα να έχουν απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα για πάντα.

Τα διαμερίσματα στο iHome, προσφέρουν την απόλαυση ενός ξενοδοχείου. Ο Ιδιοκτήτης μπορεί να παραγγείλει μοναδικές γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσω της υπηρεσίας «Apartment breakfast & food services» και να τις απολαύσει στο διαμέρισμά του. Ωστόσο αν θελήσει, μπορεί να πιει τον καφέ ή το ποτό του, να γευματίσει, να συζητήσει επαγγελματικές προκλήσεις, να συναντήσει κάποιον φίλο του ή απλώς να χαλαρώσει στο υπέροχο lounge που θα δημιουργηθεί.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως το iHome διαθέτει πληθώρα διευκολύνσεων, όπως υπηρεσίες 24ωρης ασφάλειας, μπάτλερ, χώρους υποδοχής για κάθε πύργο ξεχωριστά, γυμναστήριο, αποδυτήρια, περίκλειστη είσοδο, πισίνα διαστάσεων 32Χ10, υπόγειο πάρκινγκ και πολλά άλλα που το καθιστούν επαρκές για μια ευχάριστη σύγχρονη κατοίκηση.

Στο iHome σκεφτόμαστε τα παιδιά σας. Η Υπηρεσία «babysitting» δημιουργήθηκε να είμαστε δίπλα σας τις ώρες που ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος. Παράλληλα τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν στην παιδική χαρά του Συγκροτήματος αλλά και να μάθουν κολύμπι από ειδικούς.   Την ίδια στιγμή σας απελευθερώνουμε από οικιακές εργασίες με την υπηρεσία «πλυντηρίων» ενώ παράλληλα οτιδήποτε και να χρειάζεται επιδιόρθωση στο σπίτι σας, είμαστε δίπλα σας με την υπηρεσία «Handyman»

Για την διαμονή σας στο iHome σκεφτήκαμε πως θα μπορείτε να περάσετε πιο όμορφα τις στιγμές χαλάρωσης σας. Με την υπηρεσία «BoatTrips» σας ταξιδεύουμε τα όμορφα γαλάζια νερά της Κύπρου ενώ αν θέλετε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε μέρος του νησιού οδικώς η υπηρεσία «Transport» είναι δίπλα σας. Παράλληλα μια επίσκεψη στο μπαρ που υπάρχει δίπλα στην πισίνα θα σας αλλάζει την ρουτίνα της καθημερινότητας ενώ μια επίσκεψη στην σάουνα θα αποτελεί το καλύτερο φίλτρο ηρεμίας.

Όραμά μας κατά το σχεδιασμό του iHome, ήταν η διαβίωση, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της.  Θέλαμε να δώσουμε στους ιδιοκτήτες του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο ζωής σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον που χωρίς αμφιβολία τα δύο ψηλά κτήρια του iHome κατατάσσονται στα πιο ελκυστικά ολόκληρης της περιοχής της Μεσογείου.

http://cyprusnews.eu/deltia-typou/3310278

i-HOME4 i-HOME5 i-HOME6 i-HOME8i-HOME7

 

 

Related posts

FOR RENT 3 BEDROOM APARTMENT!!!

FOR RENT 3 BEDROOM APARTMENT!!! -Fully Furnished -Walking distance to the beach -Sea...

Continue reading

Reading a book in the Observatory, enjoy views to the mountains and to the sea…full tranquillity!!! #GURU MOUNTAIN HILL RESORT

Reading a book in the Observatory, enjoy views to the mountains and to the sea…full...

Continue reading

Desire meets a NEW BUILDING!!! We are very happy to announce the launch of a great new project! #ASPIRE

Desire meets a NEW BUILDING!!! We are very happy to announce the launch of a great new project!...

Continue reading