Πάρτυ μόδας και γευσιγνωσίας από το κατάστημα Splash Man αύριο Σάββατο

Πάρτυ μόδας και γευσιγνωσίας από το κατάστημα Splash Man αύριο Σάββατο

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου από τις 12 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, το Splash Μan μας προσκαλεί σε ένα party μόδας και γευσιγνωσίας.  

Mε έκπτωση 30%, στις επώνυμες συλλογές ρούχων και accessories ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να απολαύσει επιλεγμένα Ιταλικά κρασιά και Τυριά.

Ανταποκρινόμενοι στις τελευταίες τάσεις της μόδας  η Splash Boutique for Men έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει το style ενός αληθινού άντρα με συλλογές από τους Valentino, Balmain, Alexander McQueen και Givenchy.

Η Splash Boutique for Men βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμαθούντος 50, στο Συγκρότημα “Limassol Pearl” και ανήκει στην Duat Atelier του A.Athanasiou Group. Λειτουργεί σε συνεργασία με την Splash TG Ltd, τη διάσημη μπουτίκ για γυναίκες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25 312800, ενώ μπορεί κάποιος να μας ακολουθήσει στο instagram  @splashbythebeach και στο facebook.

http://www.tothemaonline.com/deltia-tupou/partu-modas-kai-geusignosias-apo-katastema.html

Related posts

For Rent – 3 bedroom Villa in Messogios Shore Habitat!

...

Continue reading

Enjoy mesmerising panoramic sea views in our exclusive 4 bedroom villas  #OYSTER

Enjoy mesmerising panoramic sea views in our exclusive 4 bedroom villas  #OYSTER -4 bedroom - 4...

Continue reading

FOR SALE – 2 BEDROOM APARTMENT to the well know project CORALLI / Atlantida Court A’ withing walking distance to the beach!

FOR SALE – 2 BEDROOM APARTMENT to the well know project CORALLI / Atlantida Court A’ withing...

Continue reading