Α. Athanasiou Group: Το «iHome» μαγνήτισε τα βλέμματα των επενδυτών στην έκθεση «Best Invest

Α. Athanasiou Group: Το «iHome» μαγνήτισε τα βλέμματα των επενδυτών στην έκθεση «Best Invest

Η A. Athanasiou Group πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που κύριο στόχο έχουν να συμβάλουν αποφασιστικά στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας.

Ο Όμιλος μας συμμετείχε στο συνέδριο και την έκθεση Best Invest, που πραγματοποιήθηκε, στις 18-19 Οκτωβρίου 2015. Στο «Business Stand» που είχαμε τα βλέμματα των επισκεπτών έπεφταν στην εντυπωσιακή μακέτα του νέου οικοδομικού Συγκροτήματος που κατασκευάζει η A. Athanasiou Group και ονομάζεται «iHome».

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Συνεδρίου για το νέο κατασκευαστικό έργο του Ομίλου ήταν τεράστιο καθώς ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για τις παροχές που παρέχει η αγορά ενός διαμερίσματος.

Το Οικιστικό Συγκρότημα «iHome» θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2017 και ο προορισμός του είναι να προσθέσει μια νέα καταπληκτική και καινοτόμα διάσταση στην ήδη εκπληκτικά διαμορφωμένη νότια μεσογειακή ακτή της Κύπρου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς και για τα υπόλοιπα 12 μεγάλα, αναπτυξιακά έργα που ετοιμάζει ο Όμιλος δείχνοντας τον δρόμο μιας επωφελούς επενδυτικής ευκαιρίας που προσφέρει η Κύπρος.

http://cyprusnews.eu/deltia-typou/3754295

athanbest2 athanbest1

Related posts

We are glad to announce that #IVIEW villas have been completed and delivered to their owners!!

We are glad to announce that #IVIEW villas have been completed and delivered to their...

Continue reading

The experiences at GURU Mountain Hill Resort will be uplifting.

The experiences at GURU Mountain Hill Resort will be uplifting. Here, mind and body will relax, far...

Continue reading

We’re hiring!

...

Continue reading