Α. Athanasiou Group: Η μοναδικότητα του Coralli Shore Habitat

Α. Athanasiou Group: Η μοναδικότητα του Coralli Shore Habitat

Από την μία η πολυτέλεια και η άνεση μιας έπαυλης 3 και 4 υπνοδωματίων. Από την άλλη η μαγική τοποθεσία που είναι χτισμένες, μια ανάσα από την παραλία. Και τα δύο μαζί συνθέτουν το μοναδικό οικιστικό συγκρότημα Coralli Shore Habitat

Χτισμένες με κομψή, μοντέρνα αρχιτεκτονική, οι πολυτελείς επαύλεις προσφέρουν την ποιότητα και την τελειότητα που επιζητά ένας απαιτητικός αγοραστής. Την ίδια ώρα, μια οικογένεια νιώθει ότι η περιουσία που αποκτάει είναι ασφαλής καθώς οι επαύλεις διαθέτουν τα καλύτερα συστήματα ασφάλειας ενώ το Οικιστικό συγκρότημα φυλάσσεται από φρουρά της εταιρίας μας όλο το 24ωρο.

Από τις 42 επαύλεις που περιλαμβάνει το Coralli Shore Habitat, οι 34 έχουν ήδη πουληθεί. Η παράδοση τους γίνεται από 4 ως 12 μήνες. Οι περισσότερες επαύλεις διαθέτουν ιδιωτικό κήπο και πισίνα ενώ για τις υπόλοιπες υπάρχει κοινόχρηστη πισίνα.

Στο Coralli Shore Habitat βρίσκεται επίσης και το Συγκρότημα 4 πολυκατοικιών με το όνομα ATLANTIDA. Είναι χτισμένο στα υψηλότερα πρότυπα ενώ με την απόλυτη άνεση που προσφέρει το οικοδόμημα προστατεύουμε την ιδιωτική ζωή. Από τα διαμερίσματα του, μπορείς να αγναντεύεις το γαλάζιο της θάλασσας, ενώ όταν βρεθείς στο ρετιρέ μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου από την Μαρίνα του St. Raphael μέχρι την Νέα Μαρίνα Λεμεσού. Τέλος δυο κοινόχρηστες πισίνες έχουν δημιουργηθεί για τις ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης.

Το Συγκρότημα Coralli Shore Habitat διαθέτει επίσης γυμναστήριο και σάουνα αλλά και παιδότοποι για τα παιδιά ώστε να παίζουν ξέγνοιαστα, εικοσιτετράωρη υπηρεσία ασφαλείας και θυρωρείο καθώς και γήπεδο τένις. Επίσης ένα σούπερ μάρκετ και ένα αρτοποιείο έχουν δημιουργηθεί για την δική σας εξυπηρέτηση.

http://cyprusnews.eu/deltia-typou/3726910

COR_9

Related posts

For Rent – 3 bedroom Villa in Messogios Shore Habitat!

...

Continue reading

Enjoy mesmerising panoramic sea views in our exclusive 4 bedroom villas  #OYSTER

Enjoy mesmerising panoramic sea views in our exclusive 4 bedroom villas  #OYSTER -4 bedroom - 4...

Continue reading

FOR SALE – 2 BEDROOM APARTMENT to the well know project CORALLI / Atlantida Court A’ withing walking distance to the beach!

FOR SALE – 2 BEDROOM APARTMENT to the well know project CORALLI / Atlantida Court A’ withing...

Continue reading