Α. Athanasiou Group: Βραβεύθηκε για την στήριξη στον κινεζικό πολιτισμό

Α. Athanasiou Group: Βραβεύθηκε για την στήριξη στον κινεζικό πολιτισμό

Το Συγκρότημα A. Athanasiou συνέβαλε στη πραγματοποίηση της μοναδικής παράστασης κινεζικών πολεμικών τεχνών σε καλλιτεχνική έκδοση από τους φημισμένους μοναχούς «Σαολίν».

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Συγκροτήματος κ. Θανάσης Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι «Η A. Athanasiou Group λειτουργεί με έναν γνώμονα. Την πορεία προς την ανάπτυξη και την δημιουργία». Πρόσθεσε ακόμη ότι  «μέσα στην δίνη της κρίσης και της ανασφάλειας του τραπεζικού τομέα, το Συγκρότημά έχει πετύχει σημαντικές συμφωνίες. Παράλληλα συνέχισε τον πρωταγωνιστικό αναπτυξιακό του ρόλο με τις σημαντικές πωλήσεις ακινήτων σε ξένους επενδυτές  συμβάλαμε στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό μέσω του μεγάλου δικτύου της προς την Κίνα, την Ρωσία αλλά και προς τις Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Αίγυπτο».

Ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε στην ανάπτυξη που παρατηρείται στις κυπρο-κινεζικούς δεσμούς φιλίας ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού. «Για συγκρότημα, η αξία της ιστορίας και του πολιτισμού για κάθε λαό είναι ανεκτίμητη. Στόχος και επιθυμία είναι να τα διαφυλάττουμε και να τα εκτιμούμε σαν πολύτιμο θησαυρό που απαιτεί συνεχή προσοχή και ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά.

«Κύπρος και Κίνα», υποστήριξε, έχουν εξαιρετικές σχέσεις στον πολιτικό τομέα ενώ με γοργό ρυθμό αναπτύσσονται τομείς της οικονομίας.

Οι τρεις εταιρίες που ανήκουν στο Συγκρότημα ανέπτυξαν ιδιαίτερες δράσεις τον τελευταίο χρόνο. Η A.Athanasiou Development δημιούργησε σημαντικά έργα ολοκληρώνοντας τρία πολύ σημαντικά project.

Το 2014 αναπτύχθηκε η  D.T.A. Athanasiou Constractions, η οποία εξασφάλισε σημαντικά κατασκευαστικά συμβόλαια. Παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στον κατασκευαστικό ρόλο των αποθηκών της Halliburton στην Βιομηχανική Περιοχή της Αραδίππου.

Τέλος αναπτύχθηκε η εταιρία DUAT Lifestyle Group με όραμα την ανάπτυξη τριών σημαντικών τομέων της οικονομίας: Του λιανικού εμπορίου, του lifestyle και της ψυχαγωγίας.

See more: http://cyprusnews.eu/deltia-typou/3048183

Related posts

FOR RENT 3 BEDROOM APARTMENT!!!

FOR RENT 3 BEDROOM APARTMENT!!! -Fully Furnished -Walking distance to the beach -Sea...

Continue reading

Reading a book in the Observatory, enjoy views to the mountains and to the sea…full tranquillity!!! #GURU MOUNTAIN HILL RESORT

Reading a book in the Observatory, enjoy views to the mountains and to the sea…full...

Continue reading

Desire meets a NEW BUILDING!!! We are very happy to announce the launch of a great new project! #ASPIRE

Desire meets a NEW BUILDING!!! We are very happy to announce the launch of a great new project!...

Continue reading